Hatékony személyzeti megoldások átmeneti időre


A növekvő rugalmasság iránti követelmény, mobilitás a munkaerőpiacon és az időszakosan fellépő megbízási hullámok, gyakran megkövetelik a gyors és szakképzett munkavállalókat. Velünk, a JOB-werk cégcsoporttal közösen, nyugodtan szembenézhet ezekkel a kihívásokkal.

Gondosan elemezzük az Ön által megadott elvárásokat és átvállaljuk az új személyzet alapos és professzionális kiválasztásának teljeskörű lebonyolítását. Ezalatt, Ön időt spórolhat meg és a vállalat pedig az alaptevékenységére tud koncentrálni. Alkalmazottai válláról átmenetileg leveszzük a terhet és hatékonyan támogatjuk őket a munkában. Munkaerő igénye így minden időben kielégített.

Ha szeretné személyzeti szolgáltatásainkat igénybe venni, kérjük közölje velünk a személyzettel szemben támasztott elvárásait.

Szabványoknak megfelelő, tanusítvánnyal rendelkező minőség

Több éves tagságunk a Személyzeti Szolgltatók Országos Szövetségében ( BAP ) garantálja munkavállalóink számára a szakmai ágazatnak megfelelő bérezést és szociális felelősségvállalásunkat. Tisztában vagyunk vele, hogy csak motivált munkavállalók nyújtják ügyfeleink számára a legjobb teljesítményt.

Minőségi ígéretünk:

 • Kétfoku személyzeti kiválasztási folyamat:
  1 Fok – a pályázati anyagok alapos átvizsgálása, kiértékelése
  2 Fok – előszűrést követő alkalmassági teszt
 • Pályázó kiközvetítése csak abban az esetben, ha a jelölttel szemben támasztott elvárások és a képességei összhangban vannak egymással
 • Előzetes, szükséges munkaköri orvosi vizsgálatok elvégzese
 • Munkavédelmi szabályok, előírások ismertetése, a hatélyos jogszabályok szerint
 • Munkavállalónk betegsége, szabadsága esetén, igény szerint, biztosítunk helyettesítést.
 • Munkavállalóinkra nézve kötelező érvényűek a munkaszerződésben foglaltak és az adatvédelemről szóló rendeletek, jogszabályi hivatkozások.
 • Ha elégedetlen lenne az egyik munkavállalónkkal, természetesen választhatja azt a lehetőséget, hogy másik munkást küldjünk ki.
 • Állandó minőségbiztosítás, a megbízó értékelései és ellenőrző kérdőívek alapján.

 

Lépjen kapcsolatba velünk, örömmel állunk rendelkezésére!

 

Zahnräder