Minőségi szolgáltatásunk

A JOB-werk, a személyzeti szolgáltatások és munkahelyteremtés specialistájaként országos hírnévre tett szert.
Nap mint nap több száz munkakereső és  humán erőforrás vezető bízik meg szolgáltatásainkban. Teszik mindezt jó okkal, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásaink minőségére és ezért egy 10 pontból álló szolgáltatói tanúsítvánnyal kezeskedünk.

1.Személyre szabott kiközvetítés
Minden esetben előzetesen megtekintjük a munkevégzés helyszínét, így garantáljuk ügyfeleinknek a személyre szabott munkaerő-közvetítést.

2.Személyes kapcsolattartó
Ügyfelünk, megbízónk beleegyezésével minden új munkavállalót elkísérünk az első munkavégzés helyszínére. Nálunk mindig ugyanaz a közvetlen, személyes kapcsolattartó munkatárs és tanácsadó áll rendelkezésére.

3.A kiközvetítés részletes értékelése
A kiközvetítést követő napon egyeztetünk mind a munkavállalóval, mind az ügyfelünk képviselőjével, megbeszéljük a visszajelzéseket, a legjobb megoldások elérése érdekében.

4. Nagyfokú megbízhatóság
Ha egy munkavállaló nem tud munkába állni, akkor kérésre legkésőbb a következő munkanapon egy ugyanolyan képzett munkaerőt biztosítunk. Amennyiben erre nincs módunk, arra a napra természetesen nem számolunk fel Önnek közvetítési díjat.

5. Bürokrácia-mentes lebonyolítás
Amennyiben tartósan 5-nél több JOB-werk munkavállalót foglalkoztat, egyedi szerződések helyett, keretszerződést írunk alá Önnel.

6.Ingyenes elektronikai eszközök, rendszerek
10 munkavállaló kihelyezését követően, ingyenesen rendelkezésére bocsátjuk elektronikus elszámolási rendszerünket,  továbbá egy hatékony, elektronikai programot a munkaerő gazdálkodás és irányítás ellenőrzéséhez.

7. Cseréhez való jog
Amennyiben egy általunk kiközvetített munkavállaló alkalmatlannak bizonyult a munkára, úgy a kiközvetítés első 2 munknapja ingyenes ügyfelünknek.
 
8. Egészségügyi kockázatok elkerülése
A munkavédelem nagyon forntos szerepet tőlt be számunkra. A munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi előírások ismertetése által elkerülhetőek, a szükségtelen egészségügyi kockázatok.
.
9. Közös kiértékelő megbeszélés
Egy sikeres kiközvetítés után minden egyes érintett munkavállalóval és az ügyfelünkkel is kiértékelő megbeszéléseket folytatunk.

10. Perspektivikus évértékelő
Egy üzleti év lezárását követően felajánljuk ügyfeleinknek egy évértékelő megbeszélés lehetőségét. Amelynek keretében szó esik, ügyfeleink szolgáltatásainkkal való megelégedettségéről, jövőbeli törekvéseinkről, lehetséges elmélyülő együttmüködésünkről.

 

DOWNLOAD als PDF-Dokument >>

Stand - 03/2015

Zeitarbeit, Jobsuche in Erlangen, Nürnberg